Синбиотик комплекс №5 - SUPER PREMIX - 60 веган капсули – DFS

Производител: DIET FOOD
Наличност: В наличност
39.60 лв.

Количество

Специално създадена формула, регулираща функциите на стомашно - чревния тракт.
Подпомага укрепването на имунната система и възстановява чревната микрофлора нарушена при чревни инфекции и след прием на антибиотици.
Пробиотик създаден от 5 щама бактерии, като в една капсула има общо 17 милиарда пробиотични бактерии. Борейки “лошите“ бактерии, причина за различни проблеми, като синдром на раздразненото черво, депресия, затлъстяване, диария и запек, възстановява бактериалния баланс, подобрява обмяната на веществата и от там доброто здраве на човека и неговата имунна система.

Активни съставки: B. Lactis-BLa80, L.acidophilus-LA85, L. casei-LC89, L. rhamnosus-LRa05, L. plantarum-Lp90:
в 1 капсула – 17 милиарда / в 2 капсули* - 34 милиарда

Обогатен с пребиотици – инулин и баобаб, които стимулират развитието и растежа на полезните микроорганизми.
Те подпомагат дейността на пробиотиците.
Препоръчва се на хора, които търсят универсален пробиотик.
Не съдържа алергени!

Bifidobacterium lactis 
Една от най-популярните и важни бактерии в дебелото черво. Тя помага при лечението на остра диария и някои инфекции, както и при непоносимост към лактоза. Доказано е, че бори развитието на стомашно чревни патогени и подсилва имунната система, дори при хора в напреднала възраст. В помощ  на хора с висок холестерол. Унищожава бактериите, които причиняват зъбен кариес. Действа противотуморно.

Lactobacillus acidophilus 
Това е една от най-дълго проучваните пробиотични бактерии. Уникален щам, отличаващ се от другите бактерии със свойството си да усвоява лактозата, да подпомага имунната система в борбата с различни патогени. Подобрява бактериалното здраве на човешките черва, подпомага усвояването на протеини и мазнини, бори патогените на пикочните органи.
Lactobacillus  acidophilus е един от най- използваните пробиотични щамове и е част от естествената флора в стомашно чревния тракт. Важен е, защото произвежда млечна киселина, водороден пероксид и други антимикробни вещества, които ограничават заселването на паразитни бактерии в червата. И така подобрява здравето на цялата ни имунна система.

Lactobacillus casei
Щам млечнокисели бактерии, който  е естествен обитател на устната кухина и стомашно чревния тракт. Доказано е, че спомага за предотвратяването на диарията, подобрява храносмилането, помага при запек, възпаление на червата, дерматит, екзема. Особено подходящ за хора с алергии. Предпазва от остри алергични възпаления и инфекции на дихателните пътища. Важен за хора с висок холестерол.

L. rhamnosus
Пробиотичен щам, който произлиза от човешката микрофлора и се счита за идеален пробиотик поради множество благоприятни въздействия върху човешкия организъм. Той е най-добрия документиран и изследван клинично и научно пробиотичен щам.
За разлика от повечето пробиотици е устойчив на киселини и жлъчка и се използва в цял свят, поради своите различни ползи за здравето, както при възрастни, така и при деца, бременни и кърмещи майки.
Предпазва стомашно-чревния тракт и пречи на „вредните“ микроорганизми да се задържат в него. Изключително резултатен при лечение на стомашно-черевна пропускливост. Спомага за по-доброто усвояване на хранителните вещества на хора и деца / за съжаление през последните години с увеличаващ се брой с различни алергии и непоноимости към храни/. Подпомага храносмилането и намалява симптомите на раздразнена кожа, акне, екзема, диария, ревматоиден артрит. Засилва метаболизма и подпомага намаляване на теглото, и по-конкретно телесната мастна тъкан.

L. plantarum
Важен щам лактобацили, за баланса на имунната система, който помага при възпаления на червата и подпомага усвояването на хранителни нутриенти, както усвояването на желязо, особено при жените. Лесно се колонизира и подпомага популацията на “добрите“ бактерии в стомашно-чревния тракт.

Състав: Супер 5 премикс (B. Lactis-BLa80, L.acidophilus-LA85, L. casei-LC89, L. rhamnosus-LRa05, L. plantarum-Lp90), Инулин, Плодове баобаб на прах.
Софтгел вегетарианска  капсула
*Препоръчителен прием: Приемайте по 2 капсули на ден, с достатъчно количество вода.

Номер в Регистъра на БАБХ:T022000057/26.06.2020г.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Етикети: универсален пробиотик, обогатен с пребиотик, комплексен синбиотик, probiotic with inulin and baobab