Пробиотикът идва от гръцкото "Pro bios" - за цял живот. Не е без причина, че червата са вторият мозък или че имунитетът живее в червата. Червата са орган, който оказва пряко и косвено влияние върху здравето и качеството на работата на целия ни организъм. За съжаление, нашият начин на живот – постоянно бързане, стрес, нездравословно хранене, антибиотици – водят до унищожаване на чревната микрофлора. Нездравословните черва могат да се проявят в различни състояния като: лошо храносмилане, болки в стомаха, летаргия, липса на концентрация, лошо състояние на кожата, наднормено тегло или автоимунни заболявания. Ето защо е необходимо да се погрижите за микрофлората и червата, преди тя да бъде повредена, и как да го направите?
Най-добрият начин е допълването с живи бактериални култури.
Важно е да приемаме пробиотици с висока концентрация на бактериални щамове, които при редовен прием са в състояние да подобрят функционирането на чревната микрофлора и по този начин да подобрят функционирането на нашето тяло.
За своята ефективност нашите пробиотици са обогатени с БИО сертифицирани ПРЕБИОТИЦИ (инулин и баобаб), благодарение на които пробиотичните бактерии са много по-ефективни, тъй като пребиотиците са храна, стимулираща тяхната активност.
Пробиотик + Пребиотик = Синбиотик, т.е. перфектната комбинация за вашите черва. Струва си да инвестирате в здрави черва, защото пробиотичните бактерии може да са решението на вашите здравословни проблеми.

Подреждане:
Показва 1 до 10 от 10 (1 страници)