Синбиотик 9 Добро чревно здраве - Био - 60 капсули - DIET FOOD

Производител: DIET FOOD
Наличност: В наличност
28.60 лв.

Количество

*органик
Пробиотикът идва от гръцкото "Pro bios" - за цял живот. Не е без причина, че червата са вторият мозък или че имунитетът живее в червата. Червата са орган, който оказва пряко и косвено влияние върху здравето и качеството на работата на целия ни организъм. За съжаление, нашият начин на живот – постоянно бързане, стрес, нездравословно хранене, антибиотици – водят до унищожаване на чревната микрофлора. Нездравословните черва могат да се проявят в различни състояния като: лошо храносмилане, болки в стомаха, летаргия, липса на концентрация, лошо състояние на кожата, наднормено тегло или автоимунни заболявания. Ето защо е необходимо да се погрижите за микрофлората и червата, преди тя да бъде повредена, и как да го направите?
Най-добрият начин е допълването с живи бактериални култури. Разработихме пробиотици с висока концентрация на бактериални щамове, които при редовен прием са в състояние да подобрят функционирането на чревната микрофлора и по този начин да подобрят функционирането на нашето тяло.
Представяме кратко описание на всеки пробиотичен продукт, всеки продукт подобрява имунитета на нашия организъм и всеки щам има научно доказани ефекти в различни области.
За своята ефективност пробиотиците са обогатени със сертифицирани БИО ПРЕБИОТИЧНИ (инулин и баобаб), благодарение на които пробиотичните бактерии са много по-ефективни, тъй като пребиотиците са храна, стимулираща тяхната активност.

Вашата цел: червата
Пробиотик + Пребиотик = Синбиотик, т.е. перфектната комбинация за вашите черва. Струва си да инвестирате в здрави черва, защото пробиотичните бактерии може да са решението на вашите здравословни проблеми.

Това е пробиотик, направен от седем щама бактерии:
*бифидум - BBi32,
*longum - BL21,
*ацидофилус - LA85,
*casei - LC89,
*helveticus - LH76,
*рамнозус - LRa05,
*plantarum - Lp90
В една капсула има над 4,5 милиарда бактерии от тези щамове. Не забравяйте, когато сравнявате пробиотиците, че колкото по-висока е концентрацията на бактерии, толкова по-голяма е тяхната ефективност.

Обогатен с пребиотик:
*инулин
*баобаб

Благодарение на пребиотиците всеки пробиотик е много по-ефективен.
Нашите пробиотици са 100% вегански и произведени в Полша.

 

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Етикети: Синбиотик, черва, чревно здраве