Синбиотик комплекс - АНТИЕЙДЖ - 60 веган капсули - DFS

Производител: DIET FOOD
Наличност: В наличност
28.60 лв.

Количество

Синбиотик комплекс - АНТИЕЙДЖ - 60 веган капсули - DFS
Хранителна добавка

Синбиотик комплексът „Антиейдж” подпомага подпомага функциите на стомашно-чревния тракт като обогатява нивата на полезните пробиотични бактерии, населяващи червата. Събраните пробиотични щамове, в комплекс с инулин и баобаб, действат благоприятно за баланса на чревната микрофлора, доброто храносмилане и подсилване на имунитета.

Пробиотикът идва от гръцкото "Pro bios" - за цял живот. Не е без причина, че червата са вторият мозък или че имунитетът живее в червата. Червата са орган, който оказва пряко и косвено влияние върху здравето и качеството на работата на целия ни организъм. За съжаление, нашият начин на живот – постоянно бързане, стрес, нездравословно хранене, антибиотици – водят до унищожаване на чревната микрофлора. Нездравословните черва могат да се проявят в различни състояния като: лошо храносмилане, болки в стомаха, летаргия, липса на концентрация, лошо състояние на кожата, наднормено тегло или автоимунни заболявания. Ето защо е необходимо да се погрижите за микрофлората и червата, преди тя да бъде повредена, и как да го направите?
Най-добрият начин е допълването с живи бактериални култури.
Разработихме пробиотици с висока концентрация на бактериални щамове, които при редовен прием са в състояние да подобрят функционирането на чревната микрофлора и по този начин да подобрят функционирането на нашето тяло.
За своята ефективност пробиотиците са обогатени с БИО сертифицирани ПРЕБИОТИЦИ (инулин и баобаб), благодарение на които пробиотичните бактерии са много по-ефективни, тъй като пребиотиците са храна, стимулираща тяхната активност.

Вашата цел: червата
Пробиотик + Пребиотик = Синбиотик, т.е. перфектната комбинация за вашите черва. Струва си да инвестирате в здрави черва, защото пробиотичните бактерии може да са решението на вашите здравословни проблеми.

Активни съставки
: (B.longum, L.plantarum, L.rhamnosus, L.acidophilus,  B.Lactis)- в 1 капсула – 4,5 милиарда / в 2 капсули* - 9 милиарда.
*Препоръчителен прием: 2 капсули на ден
Съставки:
Био инулин; Антиейджинг премикс 10% (B. longum BL21, L. plantarum Lp90, L. rhamnosusLRa05, L.acidophilus-LA85,  B. Lactis-BLa80); Био плодове баобаб на прах.

Софтгел капсула
: вегетарианска  капсула хидроксипропилметил целулоза HPMC
Начин на употреба: Приемайте по 2 капсули на ден, с достатъчно количество вода.
Не превишавайте препоръчителната дневна доза.
Хранителните добавки не трябва да се използват като заместители на разнообразното хранене.
Съхранявайте в затворена опаковка, на сухо, хладно място, далеч от достъпа на деца.
Нето количество: 60 капсули х 450мг – 27гр.
Произход / Произведено в - Полша
Дистрибутор: МИМИ БГ ЕООД Бургас, Be Bio - бул. Сан Стефано 107, тел.: 0889 252 937
Номер/Дата на вписване в Регистъра по чл.24 от ЗХ:Т022303738/24.08.2023г.

www.bebio-bg.com

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Етикети: синбиотик, пробиотик