Моля прочетете внимателно тези условия, преди да използвате уеб сайта. Ако използвате този уеб сайт се счита, че приемате и сте съгласни с условията.

Настоящият документ съдържа Общите условия, съгласно които фирма „МИМИ БГ” ЕООД, предоставя услуги и продукти на потребителите си чрез интернет магазина http://www.bebio-bg.com/shop/. Ползвателят изрично и безусловно се съгласява с настоящите общи условия за ползването на сайта и интернет магазина.

Всички цени, посочени в интернет магазина http://www.bebio-bg.com/shop/, са с включено ДДС и не включват цена за доставка!

Be Bio си запазва правото да променя цените в сайта без предварително да уведомява своите потребители, както и да коригира сгрешени технически и други параметри на стоките. Възможни са печатни грешки, разлики в цветовата визуализация на потребителската компютърна конфигурация, както и промяна на дизайна на продуктите. При разлика с актуалната и обявената цена, клиента ще бъде уведомен своевременно по телефона.

Съобщението за намалени цени е с поставяне на новата цена до старата, която е зачертана . Ако не е посочен срок на намалената цена, тя важи до изчерпване на количествата, но не повече от 1 месец или 6 месеца, както е по условията на  чл.66 ал.2 от ЗЗП.

Цените в електронния магазин и в търговската мрежа могат да бъдат различни. Обявените цени важат само за покупки от електронния магазин.

Регистрацията не е задължителна за пазаруване чрез онлайн магазина. Ползвателят е длъжен единствено да попълни регистрационна форма, в която посочва коректни данни, както и адрес, необходими за доставката, телефонен номер и e-mail адрес. Регистрация на потребител се прави с цел удобство на клиента ( при следваща поръчка неговите данни и адрес автоматично се запомнят и не е нужно да се попълват повторно).

Моля, използвайте електронния магазин само за коректни действия! Не попълвайте информация, която накърнява правата на другите, която е незаконна, заплашителна, оскърбителна, клеветническа, груба, неприлична, непочтителна или нередна.Не използвайте електронния магазин за противозаконни цели.

Условия за поръчка на стоки

След като направите поръчка ние ще се свържем с вас по телефона, за потвърждение и уточняване на вашата поръчка. Ако не успеем да се свържем по телефона, ще ви изпратим мейл. Потвърждението на поръчката става на следващия работен ден. В случай, че поръчката е направена в неработен ден, потвърждението става на следващия работен ден.

Be Bio си запазва правото да не изпълни поръчка, направена през интернет магазина ако попълнените данни на клиента не са валидни, или ако няма наличност от поръчаната стока. Операторът на  Be Bio уведомява клиента за това на предоставения телефон за връзка, или ако телефонния номер не е коректен - по предоставения от клиента e-mail.

Може да промените продуктите и количествата им във вашата поръчка по всяко време преди да сте потвърдили окончателния й вариант. Ако след това искате да направите промени по нея, то трябва да се свържете с нас на тел. 0889 252 937 или 088 75 75 335 или на e-mail: be_bio@mail.bg

Клиентът заплаща стойността на продуктите по цените, посочени в поръчката. В случай, че продуктът не може да бъде доставен, операторът може да предложи алтернативен продукт със сходни характеристики и цена, който клиентът има право да приеме или да откаже.

ДОСТАВКА
Доставките се извършват с куриерски фирми Спиди или Еконт.
При поръчка на стойност до 69лв. доставката е за сметка на клиента.
При поръчка на стойност над 69лв. доставката е за наша сметка /за територията на България/.

ПЛАЩАНЕ
Плащането се извършва с Пощенски паричен превод или чрез Банков превод.
Когато плащате при доставката на куриера, получавате от него разписка за пощенски паричен превод.
Разписката замества в случая касовата бележка.

Свържете се с нас:
Ако имате въпроси, свързани с даден продукт или друга информация, свързана с обслужването Ви, моля свържете се с нас на телефони 088 75 75 335 или 088 92 52 937 или на e-mail: be_bio@mail.bg