Синбиотик МЕТАБОЛИЗЪМ 60 капсули – DIET FOOD SUPPLEMENTS

Производител: DIET FOOD
Наличност: В наличност
39.60 лв.

Количество

Синбиотик МЕТАБОЛИЗЪМ 60 капсули – DIET FOOD SUPPLEMENTS
Веган хранителна добавка.
Думата "пробиотик" идва от латински „Pro bios“ - за живота. Не без основание се казва, че чревният тракт е "вторият мозък на тялото" и "имунитетът е в червата". Червата са орган, който има влияние върху здравето и функционирането на цялото ни тяло. Нездравословният начин на живот – забързано ежедневие, стрес, нездравословна диета, антибиотици и други вредни фактори водят до унищожаване на чревната микрофлора. Лошо храносмилане, коремна болка, сънливост, липса на концентрация, лошо състояние на кожата, наднормено тегло или автоимунни заболявания – всички изброени са симптом за нездрави черва. Как да се грижим за здравето на червата? Най-добрият начин е допълването с живи бактериални култури. Пробиотиците на DIET FOOD са с висока концентрация на бактериални щамове. При редовен прием подобряват функционирането на чревната микрофлора и по този начин – функционирането на цялото тяло. Всеки щам има научно доказан ефект за определен проблем. Пробиотиците са обогатени със сертифицирани БИО ПРЕБИОТИЦИ (инулин и баобаб), които стимулират тяхната активност. Пробиотик + пребиотик = синбиотик, идеална комбинация за червата.
МЕТАБОЛИЗЪМ е пробиотик, направен от един щам на бактерията L. rhamnosus – LRa05. Една капсула съдържа 18 милиарда пробиотични бактерии. Не забравяйте: колкото по-висока е концентрацията на бактериите, толкова по-висока е ефективността на пробиотиците. МЕТАБОЛИЗЪМ се препоръчва на хора, които искат да подобрят усвояването на вещества от организма и оказва положителен ефект при стомашно-чревна пропускливост. Предпазва храносмилателния тракт от болестотворни бактерии. Подпомага усвояването на хранителни вещества, поддържа балансирана чревна флора и спомага имунния отговор.
Препоръчителна дневна доза: 2 капсули.
Съставки на капсули: HPMC хидроксипропил метилцелулоза. 
Активни съставки в 1 капсула: L. rhamnosus – LRa05, инулин, плод баобаб на прах.
Забележка: Не превишавайте препоръчителния дневен прием. Не използвайте като заместител на разнообразното хранене. Съхранявайте добре затворен и на сухо и хладно място, недостъпно за деца. За запазването на правилното здраве е много важно и разнообразното хранене, и здравословния начин на живот."
Произход: Полша.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Етикети: Синбиотик МЕТАБОЛИЗЪМ, рамнозус, пробиотик и пребиотик, имунитет