Синбиотик комплекс - ПОДСИЛВАНЕ НА ИМУНИТЕТА - 60 веган капсули - DFS

Производител: DIET FOOD
Наличност: В наличност
21.90 лв.

Количество

СИНБИОТИК КОМПЛЕКС ЗА ПОДСИЛВАНЕ НА ИМУНИТЕТА - 60 веган капсули - DFS
Хранителна добавка

Синбиотик комплексът „За подсилване на имунитета” подпомага функциите на стомашно-чревния тракт като обогатява нивата на полезните пробиотични бактерии, населяващи червата.
Събраните 5 пробиотични щама, в комплекс с инулин и баобаб, подпомагат баланса на чревната микрофлора и укрепването на имунната система.

Пробиотикът идва от гръцкото "Pro bios" - за цял живот. Не е без причина, че червата са вторият мозък или че имунитетът живее в червата. Червата са орган, който оказва пряко и косвено влияние върху здравето и качеството на работата на целия ни организъм. За съжаление, нашият начин на живот – постоянно бързане, стрес, нездравословно хранене, антибиотици – водят до унищожаване на чревната микрофлора. Нездравословните черва могат да се проявят в различни състояния като: лошо храносмилане, болки в стомаха, летаргия, липса на концентрация, лошо състояние на кожата, наднормено тегло или автоимунни заболявания. Ето защо е необходимо да се погрижите за микрофлората и червата, преди тя да бъде повредена, и как да го направите?
Най-добрият начин е допълването с живи бактериални култури.
Разработихме пробиотици с висока концентрация на бактериални щамове, които при редовен прием са в състояние да подобрят функционирането на чревната микрофлора и по този начин да подобрят функционирането на нашето тяло.
За своята ефективност пробиотиците са обогатени с БИО сертифицирани ПРЕБИОТИЦИ (инулин и баобаб), благодарение на които пробиотичните бактерии са много по-ефективни, тъй като пребиотиците са храна, стимулираща тяхната активност.

Вашата цел: червата
Пробиотик + Пребиотик = Синбиотик, т.е. перфектната комбинация за вашите черва. Струва си да инвестирате в здрави черва, защото пробиотичните бактерии може да са решението на вашите здравословни проблеми.

Активни съставки: (L.paracasei, L.acidophilus, L.rhamnosus,  B.Lactis, B.breve) - в 1 капсула – 4,5 милиарда / в 2 капсули* - 9 милиарда.
*Препоръчителен прием: 2 капсули на ден
Съставки:
Био инулин 85%; Повишаващ имунитета премикс 10% (L. paracasei LC86, L.acidophilus-LA85, L. rhamnosus-LRa05,  B. Lactis-BLa80, B. breve BBr60); Био плодове баобаб на прах 5%.

Софтгел капсула
: вегетарианска  капсула хидроксипропилметил целулоза HPMC
Начин на употреба: Приемайте по 2 капсули на ден, с достатъчно количество вода.
Не превишавайте препоръчителната дневна доза.
Хранителните добавки не трябва да се използват като заместители на разнообразното хранене.
Съхранявайте в затворена опаковка, на сухо, хладно място, далеч от достъпа на деца.
Нето количество: 60 капсули х 450мг – 27г
Произход / Произведено в - Полша

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Етикети: СИНБИОТИК КОМПЛЕКС ЗА ПОДСИЛВАНЕ НА ИМУНИТЕТА - 60 веган капсули - DFS