Еко бутилка BROS CRYSTAL OVAL Приключенка 400мл

Производител: BROS
Наличност: В наличност
21.00 лв.

Количество

Еко бутилка BROS CRYSTAL OVAL 400мл
Красива еко бутилка с тясно гърло и атрактивна визия. Кристално прозрачно тяло позволява да се види нивото на водата. Екологична, рециклируема бутилка за многократна употреба.

- Направена от материал без никакво съдържание на Бисфенол-А (BPA)
- Отговаря на европейските стандарти - LFGB (Европа)
- Направена от Кополиестер Eastman Tritan™
- Устойчива на температури: от -10°C до 95°C
- Устойчив на петна материал без никаква миризма
- Може да се мие в съдомиялна (вода <95°C)
- Неподходяща за микровълнова

Често задавани въпроси:
Материалът тестван ли е за безопасност?

Да. Всички BROS® продукти, включително бутилката BROS® Crystal са били подложени на тежки лабораторни тестове. Както суровините, така и продуктите, изготвени от тях, отговарят на стандартите на FDA и LFGB
Мога ли пълня бутилката с горещи напитки?
Да. Материалите, използвани за производство на бутилката могат да издържат нагорещяване до 95°C. BROS® препоръчва: Избягвайте да пълните бутилката с течности повече от 95°C. За да запазите течностите горещи за по-дълъг период, изберете BROS® Flass.
Мога ли да напълня бутилката с газирани напитки или плодов сок?
Да. Съвършено безопасно е да напълните бутилката BROS® Crystal с любимите си газирани напитки или плодов сок. BROS® препоръчва: Избягвайте да напълвате бутилката на повече от 2-3 cm под гърлото на бутилката. Преди да вкусите вашето питие,  внимателно завъртете капачката, за да облекчите налягането вътре в бутилката.
Мога ли да поставя бутилката във фризера?
Не. Това е така, защото силата на разширяващата се течност по време на процеса на замразяване може да доведе до счупване на бутилката.
Дали бутилката не мирише?
Не, бутилката BROS® Crystal е без миризма. Преди да я използвате за първи път обаче, ние силно препоръчваме цялостното почистване с мек измиващ препарат/сапун. Изсушете бутилката с дъното нагоре и оставете бутилката и капачката на бутилката отворени, за да могат да изсъхнат от въздуха.
Как да почистя бутилката?
За ежедневно почистване, махнете капачката от бутилката. Изплакнете капачката на бутилката и бутилката с течаща вода. След това изсушете бутилката с дъното нагоре и оставете бутилката и капачката й да изсъхнат. За цялостно почистване можете да използвате сапунена вода с мека четка.
Мога ли да измия бутилката в съдомиялна машина?
Да. Въпреки че горещо препоръчваме миене на ръка, BROS® Crystal е безопасна за употреба в съдомиялна. Уверете се, че никоя част от бутилката не влиза в контакт с нагревателния елемент на съдомиялната машина, защото в противен случай ще се стопи. За правилния начин за почистване, вижте въпроса по-горе.
Мога ли да стерилизирам бутилката?
Не. Не ви съветваме да се стерилизира бутилката BROS® Crystal, тъй като материалът използван за производството й, може да издържа температура до 95°C.
Колко трайна е бутилката?
BROS® Crystal бутилката е направена от Кополиестер Eastman Tritan™. Този специален материал се произвежда без BPA. Необходимо е правилно боравене с артикула.
Колко често трябва да сменям бутилката?
Всички BROS® продукти, включително BROS® Crystal бутилката са били подложени на стриктни тестове, за да се гарантира дълъг живот и пълноценна употреба, при правилно боравене с нея.Въпреки, че BROS® Crystal бутилката може да се почиства с миялна машина (с изключение на капачката),  за да увеличите максимално живота на бутилката, ви препоръчваме миене на ръка, тъй като препаратите за миене в съдомиялна могат да бъдат абразивни. Също така е препоръчително да се избягва почистването на бутилката с твърди четки и агресивни почистващи препарати, съдържащи белина, хлор или агресивни вещества, тъй като те могат да повредят повърхността на вътрешната бутилка. Драскотините върху външната бутилка обаче не причиняват никаква вреда. Освен това, е изключително важно да изсушавате и съхранявате бутилката ви с отстранена капачка, за да предотвратите задържането на влага в бутилката/капачката, което може да доведе до образуването на мухъл.BROS® препоръчва: Подменете бутилката за вода, когато има драскотини по вътрешната и повърхност или когато стане мътна, обезцветена или напукана.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Етикети: Еко бутилка без бисфенол, пластмасова бутилка за вода без бисфенол, BPA Free, еко бутилка 400мл